Yleistä Autshop-verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Auts-Tuote Oy (2490914-7). Yritys toimii Huittisissa ja Kirkkonummella. Myymme tuotteita yrityksille ja yhteisöille sekä täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Autshop-verkkokaupan toimitusehdot ovat voimassa 1.1.2013 alkaen.
Toimitusehtoihin on tehty päivityksiä seuraavasti:
18.6.2014 päivitys koskien tuotteiden palautusta ja tilauksen peruuttamista
22.1.2016 päivitys koskien maskutapoja, toimitusaikoja sekä mahdollisia riitatilanteita

Tilaaminen

Tuotteet tilataan internetin välityksellä osoitteesta www.auts.fi, sähköpostitse osoitteesta asiakaspalvelu (at) auts.fi tai puhelimitse.

Kaikki tehdyt tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää toimivan sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksutavat

Yksityisasiakkaat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Aktia, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Visa-, Visa Debit-, Visa Elektron-, MasterCard-, Debit MasterCard-kortit. Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Bambora PayForm (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Bamboran verkkopalvelun kautta ja tiliotteella maksun saajana näkyy Bambora tai Paybyway Oy. Bambora välittää maksut Auts-Tuote Oy:lle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin, ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Bambora PayForm -maksupalvelun yhteystiedot:
Bambora PayForm, Paybyway Oy (y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Puhelin: 029 300 5050 (arkisin klo 9-16)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

 

Mikäli tilauksen toimitustavaksi on valittu nouto Auts-Tuotteen toimipisteestä, voi maksun suorittaa noudon yhteydessä käteisellä tai tavallisimmilla pankkikorteilla.

Yritys- ja yhteisöasiakkaat

Yritys- ja yhteisöasiakkaat voivat maksaa edellä mainittujen maksutapojen lisäksi laskulla.

Normaali maksuehto on 14 pv netto, laskuun ostaminen edellyttää lupaa luottotietojen tarkistamiseen. Asiakkaan katsotaan antaneen luvan luottotietojen tarkistamiseen, kun maksuehdoksi on valittu lasku.

Laskulla maksettaessa tilatut tuotteet ovat Auts-Tuote Oy:n omaisuutta, kunnes kauppahinta ja kaikki siihen liittyvät maksut on maksettu. Perimme viivästyskorkoa voimassaolevan korkolain mukaan.

Toimitusaika

Tilausten normaali toimitusaika on 2-4 arkipäivää, tilaustuotteiden kohdalla 5-10 arkipäivää. Ilmoitamme asiakkaalle, mikäli toimitus jostakin syystä viivästyy.

Toimitustavat

Auts-Tuote toimittaa tuotteet asiakkaalle postin välityksellä. Asiakas voi valita, toimitetaanko lähetys perille toimitusosoitteeseen, vai noudetaanko se lähimmästä postin palvelupisteestä.

Halutessasi voit myös noutaa tilaamasi tuotteet itse toimipisteistämme: Koskuankatu 6, Huittinen tai Saaristontie 35, Veikkola (Kirkkonummi). Ilmoitamme sähköpostitse / puhelimitse, kun tuotteet ovat noudettavissa.

Toimituskulut

Toimituskulut sisältävät lähetys- ja pakkauskulut. Näet toimituskulut tilausta tehdessäsi valittuasi ostoskorin maksu- ja toimitustavan.

Vaihto- ja palautusehdot ja takuu

Kaikilla tuotteillamme, lukuun ottamatta yksilöityjä tuotteita (esim. logopainatus), on 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Mikäli tuotteessa on takuu, se on kerrottu erikseen tuotetiedoissa. Maksukuitti toimii takuutodistuksena.

Vaihto- ja palautusoikeus koskee alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Yrityksellämme on Postin kanssa tehty asiakaspalautussopimus. Lisätietoja asiakaspalautuksen lähettämisestä saat postitoimipaikastasi.

HUOM!. Vaihto- ja palautusoikeus ei koske yksilöityjä tuotteita (esim. oma painatus).


Ennen palautusta asiakkaan on tehtävä vapaamuotoinen peruutusilmoitus asiakaspalveluumme: asiakaspalvelu(at)auts.fi. Peruutusilmoitus on tehtävä 14 vrk sisällä lähetyksen vastaanottamisesta. Tuotteet tulee palauttaa 14 vrk sisällä peruutusilmoituksesta. Pelkkä tavaran noutamatta jättäminen tai palauttaminen ilman peruutusilmoitusta eivät riitä tilauksen peruuttamiseksi.
 
Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:

* asiakasnumerosi, nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi

* pankkitilinumerosi

* kopio tilausvahvistuksesta tai laskusta

Palautusosoite:

Auts-Tuote Oy


ASIAKASPALAUTUS (636725)

Koskuankatu 6

32700 Huittinen

Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

Ongelmatilanteet toimituksessa

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen asiakaspalvelu(at) auts.fi tai puhelimitse numeroon 040 728 3872 tai 040 751 8278.

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut kuljetuksessa, osoita reklamaatio kuljetuksesta huolehtineeseen tahoon.

 
Mahdolliset riitatilanteet:
Mikäli kaupanteon yhteydessä kuluttaja ei ole tyytyväinen saamaansa paleveluun / tuotteeseen tai  hänellä on muuta huomautettavaa, tulee hänen ensisijaisesti ottaa yhteys meihin asian hoitamiseksi (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.).  Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi. (www.kuluttajariita.fi)

Muut ehdot:

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Auts-Tuote Oy käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti ja sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.
^