EA kortin voimassaolo umpeutunut?

Tilaa ilmainen muistutus sähköpostiisi meiltä!
Autsnet -palvelumme auttaa sinua muistamaan kertauskoulutuksen ajoissa!
 

Milloin tarvitset ensiapukorttia?

Kun esimerkiksi haet uutta työpaikkaa tai opiskelupaikkaa, kannattaa omaan CV:hen lisätä maininta suoritetusta ensiapukoulutuksesta. Kaikki työnantajat ovat nimittäin Suomessa velvollisia huolehtimaan siitä, että työpaikalla on aina vähintään lain vaatima minimimäärä VOIMASSAOLEVAN ensiapukoulutuksen omaavia henkilöitä. On siis työnantajan näkökulmasta etu, että työnhakjalla on jo koulutus suoritettuna, kun uusia työntekijöitä palkataan.  Moneen ammatilliseen koulutukseen sisältyy myös ea-kurssi. Opiskelijana voit siis ea-kortilla osoittaa jo suorittaneesi koulutuksen ja saada sillä hyväksiluettavan suoritusmerkinnän itsellesi. Olitpa siis työnhakija tai opiskelija, niin sinun kannattaa markkinoida omaa ea-osaamistasi.
 
MUTTA, ea-korttisi on voimassa vain 3 vuotta kerrallaan. Pitkistä, kahden päivän mittaisista EA1- ja EA2 -koulutuksista saadut kortit voit kerrata yhden kerran lyhyellä 4-8 h mittaisella hätäensiapukoulutuksella. Sinun tulee suorittaa kertaus viimeistään 6 kk kuluessa kortin umpeutumisesta. Olemme usein törmänneen koulutuksissamme tilanteeseen, että asiakkaamme ilmoittaa kortin upmeutuneen esimerkiksi vuosi sitten. Siinä tapauksessa hänen pitää suorittaa uudelleen pitkä, kahden päivän mittainen koulutus. Lyhyt kertauskoulutus on silloin myöhäistä.
 
Olemme vuosia muistuttaneet yritysasiakkaitamme, milloin henkilökunnan kertauskoulutus on ajankohtainen. Olemmekin saaneet tästä palvelusta hyvää palautetta. Käytäntö on auttanut työnantajia huolehtimaan ea-valmiuden pysymisestä ajan tasalla. Nyt haluamme auttaa myös sinua pitämään omaa henkilökohtaista ea-valmiuttasi ja -pätevyyttäsi yllä. Rekisteröitymällä Autsnet-palveluumme, lähetämme sinulle hyvissä ajoin muistutuksen ea-todistuksesi umpeutumisesta. Rekisteröityminen on ilmaista ja helppoa, eikä velvoita sinua mihinkään. Tilaa muistutus heti Autsnetistä!
 
Autsnet 
 
 
 

^