Autsblogi - arkea ensiapukouluttajan silmin

Blogikuva Hanna Blogikuva Kaisa

Blogin kirjoittajina toimivat Auts-Tuotteen omistajayrittäjät Hanna ja Kaisa. Molemmilla on jo vuosien kokemus ensiavun kouluttamisesta.

 
 

Punkkiasiaa

Haluamme muistuttaa, että punkit ovat jälleen heräämässä talven jälkeen!
 
Punkit, nuo heinikoiden pikku otukset ovat aktiivisia, kun maaperän lämpötila nousee yli + 5°C. Tämä tarkoittaa, että huhti-toukokuusta aina loka-marraskuuhun asti luonnossa liikkujien sekä lemmikin omistajien on hyvä pitää silmänsä auki. Punkit viihtyvät aluskasvillisuuden joukossa, heinikoissa ja pensaikoissa, sopivissa kosteusolosuhteissa.

TERVEYTTÄ TEILLE -ammattipätevyyskoulutus

TERVEYTTÄ TEILLE -ammattipätevyyskoulutus
-Terveelliset elintavat kuljetusammattilaisen työhyvinvoinnin tukena. Tärkeää asiaa terveydestä rennolla otteella ja pilke silmäkulmassa.
 
Auts-Tuote Oy on yhteistyössä ADR-Koulutus Timo Kallionpään kanssa hakenut Trafilta hyväksynnän Terveyttä Teille- ohjelmalle kuorma- ja linja-autonkuljettajien ammattipätevyyskoulutukseksi.

Asiaa kaatumistapaturmista

Onpas liukasta! Toivottavasti en kaadu...
 
Suomalaiset kaatuvat vuosittain lähes 390 000 kertaa. Noin joka toinen kerta pitää hakeutua lääkärin hoitoon. Jos tämä luku jaetaan tasan vuoden jokaiselle päivälle, se tarkoittaa että tänäänkin 535 ihmistä hakeutuu päivystykseen kaatumistapaturman seurauksena.

Auts - kun sattuu, onko työpaikallasi varauduttu?

Vuosittain sattuu n. 130 000 rekisteröityä työtapaturmaa. Tämä tarkoittaa, että n joka 20:s palkansaaja loukkaantuu vuosittain työajalla tapahtuvissa tapaturmissa.

Kansalaisneuvontapuhelin

Tänään aloittaa toimintansa kansalaisneuvonta. Mistä oikein on kyse?
^