Häkävaroitin Kidde Basic 5CO

Varaston viimeiset ( 3 kpl) -20 %
Aiempi hinta: 42,50 €
Myyntihinta alennuksen kanssa
Hinta (sis. alv 24%): 34,00 €
Alv: 6,58 €
 

Häkä, eli hiilimonoksidi on hajuton, mauton ja väritön kaasu, joka syrjäyttää hapen ihmisen verenkierrossa ja voi tappaa.  Häkää syntyy epätäydellisen palamisen sivutuotteena. Häkävaroitin tunnistaa jo pienenkin häkämäärän huoneilmasta. Häkävaroitin tulee asentaa kattoon, vähintään 0,5 m päähän seinästä tai seinälle, vähintään 1,8 m korkeuteen. Paras ratkaisu on asentaa kaksi varoitinta, yksi kattoon ja toinen seinälle. Suosittelemme häkävaroittimen asentamista jokaiseen kerrokseen. Paras turvallisuuden taso saavutetaan, kun varoitin asennetaan jokaiseen huoneeseen tai sellaisen huoneen läheisyyteen, jossa on tulisija tai kaasulaite. Häkävaroitin ei korvaa palo- tai kaasuvaroitinta.

 
Kidde Basic on on helppo asentaa ja käyttää. Varoitin toimii kolmella AA-paristolla, jotka toimitetaan varoittimen mukana. Testi- ja nollauspaikkeella voi varoittimen toiminnot tarkistaa helposti ja nopeasti. Suosittelemme laitteen testausta kuukausittain sekä aina oltuasi poissa yli viikon. Äänekäs sireeni herättää hädän hetkellä vaikka unestakin. Varoittimen käyttölämpötila on 0 - 40°C. Varoitin ei kestä pakkasta, koska nestettä sisältävä elektrokemiallinen tunnistin jäätyy. Sallittu suhteellinen kosteus enintään 90 %.
 
Kidde Basic häkävaroittimella on 7 vuoden takuu. Puhdista varoitin imuroimalla sen kansi kerran kahdessa kuukaudessa. Takuuajan umpeuduttua varoitin ilmoittaa automaattisesti, että on aika hankkia uusi häkävaroitin.
Kappaletta pakkauksessa:1
^