Defibrillaattori, Zoll AED+

Pyydä tarjous ZOLL AED+ puoliautomaattisesta defibrillaattorista.
zoll-aed-plus
zoll-elektrodit
zoll-deffa-ja-elektrodit
Huom! Pyydä tarjous tuotteesta täältä.
 
Defibrillaatio on tärkeä osa peruselvytystä. Puoliautomaattinen defibrillaattori on suunniteltu niin helppokäyttöiseksi, että kuka tahansa meistä voi sen avulla pelastaa ihmishengen sydänpysähdystilanteessa.
Zoll AED+ on luotettava ja laadukas puoliautomaattinen defibrillaattori. Sinun ei laitteen käyttäjänä tarvitse tietää tai päättää, milloin sähköiskun antaminen on sydämelle tarpeellista.  Laita vain virta päälle laitteeseen ja kuuntele. Laite antaa sinulle äänikomennoin ohjeita, miten sinun pitää toimia elvytystilanteessa. Selkeät kuvat opastavat kiinnittämään elektrodit oikeille paikoilleen elvytettävän paljaalle rintakehälle. Elektrodien liimamisen jälkeen laite analysoi automaattisesti sydämen toiminnan tilaa. Analysoinnin jälkeen se lataa tarvittavan sähköiskun ja kehoittaa sinua painamaan iskupainiketta. Mikäli rytmihäiriö ei ole hoidettavissa sähköiskulla, laite ei salli  sinun edes vahingossa antaa iskua. 
Zoll AED+ on markkinoiden ensimmäinen laite, joka kykenee antamaan elvytystilanteessa tasavirtasähköiskun lisäksi sinulle reaaliaikaista palautetta paineluelvytyksen laadusta. Tavoite on, että elvytyksessä rintakehän painelusyvyys olisi 5-6 cm. Jos painelusyvyys jää alle tavoitteen, laite komentaa sinua painelemaan voimakkaammin. Myös painelun rytmi on tärkeä riittävän verenkierron aikaansaamiseksi. Metronomin antama piippausääni ohjaa sinua löytämään oikean rytmin paineluelvytykseen. Oikea painelurytmi on 100 - 120 painallusta minuutissa.
 
Sinun on helppoa pitää laite toimintavalmiudessa. Laite suorittaa automaattisen itsetestauksen säännöllisesti. Selkeä toimintatilanilmaisin kertoo sinulle, että edellinen itsetestaus on mennyt hyväksytysti läpi ja laite on toimintavalmiudessa. Mikäli itsetestauksen yhteydessä laite havaitsee, että esimerkiksi paristot ovat tyhjenemässä tai elektrodit ovat vaurioituneet, tilailmaisin muuttuu punaiseksi. Ellet huomaa tätä "huoltovaloa", laite ilmoittaa myös äänikomennoin häiriöstä.

Zoll AED+ laitteella on vakiona viiden (5) vuoden takuu. Ilmaisella rekisteröinnillä takuun voi kasvattaa seitsemään (7) vuoteen.
Paristojen kesto on jopa viisi vuotta valmiustilassa tai käytössä vähintään 250 defibrillointia.
Hinta sisältää laitteen, elektrodit painantatunnistimella sekä kantolaukun.
Mitat: 13,3 cm x 24,1 cm x 29,2 cm. Paino 3,1 kg.
Tämä on tilaustuote, toimitusaika 1-2 viikkoa tilauksesta.
 
Suosittelemme peruselvytyskoulutusta (PPE-D) työpaikoille laitehankinnan yhteydessä. Järjestämme ensiapukoulutuksia Etelä-Suomen alueella (Uusimaa, Satakunta, Varsinais-Suomi ja Pirkanmaa). Pyydä tarjous koulutuspaketista asiakaspalvelu(at)auts.fi.
Muista merkitä työpaikalla / julkisessa tilassa laitteen sijainti opastinkyltillä.
Suosittelemme myös rekisteröimään laitteen valtakunnalliseen defibrillaattorirekisteriin osoitteessa www.defi.fi.
^