Auton ensiapulaukku

Laadukas pakkaus jokaiseen autoon
Myyntihinta alennuksen kanssa
Hinta (sis. alv 24%): 59,00 €
Alv: 11,42 €
auton-ensiapulaukku2
auton-ensiapulaukku-auki2
auton-ensiapulaukku
Tässä on laadukas ensiapulaukku sinun autoosi. Sisältö on suunniteltu avuksesi liikenneonnettomuuksiin sekä pienempiin, matkalla sattuviin tapaturmiin.
Laukussa olevien lokeroiden ansiosta välineet pysyvät hyvin järjestyksessä. Kansi aukeaa kokonaan, joten voit nähdä koko laukun sisällön yhdellä silmäyksellä. Jotta välineet olisivat helposti ja nopeasti käyttöön otettavissa, olemme jättäneet kaiken turhan pakkausmateriaalin pois.
 
Löydät pakkauksestamme apuvälineitä runsaan verenvuodon tyrehdyttämiseen, murtumien tukemiseen, pienempien haavojen ja ruhjeiden puhdistukseen ja suojaamiseen. Mikäli vamman paljastamiseksi sinun pitää leikata vaatteita auki, se onnistuu turvallisesti turvaleikkurin avulla. Sinun henkilökohtaista suojautumista ajatellen olemme pakanneet laukkuun myös kertakäyttöisiä suojakäsineitä sekä elvytyssuojan.
Yksi tärkeimmistä auton ensiapuvälineistä on laadukas avaruuslakana! Sen avulla voit pitää loukkaantuneen / sairastuneen henkilön lämpimänä, kunnes saat lisäapua tapahtumapaikalle. Lämpö hidastaa myös hengenvaarallisen sokin etenemistä. Kankainen avaruuslakana kestää ihmisen painon, joten voit hyödyntää sitä nostolakanana, jos loukkaantunutta pitää siirtää esimerkiksi turvallisempaan paikkaan odottamaan avun saapumista.

 

Musta väri, punainen huomioväri laukun reunoissa ja etukannessa. Hätänumero on selkeästi esillä laukun päällä.

Tämä pakkaus on juuri sopiva sinulle, joka et halua ostaa vain pelkkiä kuoria, vaan arvostat myös laadukasta sisältöä! Hätätilanteessa välineillä on väliä!

Sisältö eriteltynä: Sidetaitos 10 cm x 10 cm (10), Joustoside 8 cm x 2 m (3), Suojaside 10 cm x 20 cm (1), Iso imukykyinen side (1), Joustoside 10 cm x 4 m (3), Kuituteippi (1), Iso ensiside haavatyynyllä (1), Laastari (10), Haavapyyhe (5), Sidetaitos 7,5 x 7,5 cm (10), Kolmioliina (2), Elvytyssuoja (1), Suojakäsine (4), Avaruuslakana 140 cm x 220 cm (1), Turvaleikkuri (1), Hätäensiapuohje (1), Korvaushakemuskaavake (1)  

Laukun mitat: 28 cm x 25 cm x 8 cm

 

Vinkki: Pieni, mutta pippurinen ResQMe-pelastustyökalu avaimenperänä viimeistelee varautumisesi. Sen avulla katkaiset jumiutuneen turvavyön ja rikot auton sivuikkunan hätätilanteessa.

Muistathan varustaa autosi myös heijastinliiveillä. Jokaiselle autossa matkustavalle on hyvä varata oma liivi. Liivit voi sijoittaa ovikoteloihin, joista ne on nopea pukea päälle noustaessa autosta ulos. 

Kappaletta pakkauksessa:1
^