Auts peruspakkaus

Kattava perusensiapulaukku
Myyntihinta alennuksen kanssa
Hinta (sis. alv 24%): 37,50 €
Alv: 7,26 €
SAM_1838
koiranomistajan-ensiapupakkaus26
Moneen käyttöön sopiva kätevän kokoinen ensiapulaukku kotiin, autoon, liikunnan harrastajalle, retkeilijälle tai työpaikalle liikkuvaan työhön (maastotyöt, asentajat, ym.)

Laukusta löydät avun pieniin ja vähän isompiinkin tapaturmiin niin kotona, kuin työssäkin. Laukku on helppo ottaa mukaan: pakkaus mahtuu reppuun tai sen voi ripustaa vyölenkeistä vyölle. Vyölenkkeihin mahtuu enintään 4,5 cm levyinen vyö. Vyö on mahdollista tilata erikseen. Pakkaus soveltuu myös ensipuvalmiuden ylläpitoon työpaikoille, joissa tehdään liikkuvaa työtä, esim erilaiset maasto- ja asennustyöt. Musta väri pysyy siistinä, eikä nuhjaannu helposti kovassakaan menossa. Pakkauksessa on punainen huomioraita, jossa lukee valkoisella Auts sekä hätänumero 112. Pakkauksen päällä on kantokahva.

 
Sisältö: Avaruuslakana  (1), Joustoside 8 cm (2), Sidetaitokset 7,5 x 7,5 cm (10), Kertakäyttöinen kolmioliina  (1), Laastari (10), Haavanpuhdistuspyyhe  (5), Elvytyssuoja (1),  Kuituteippi (1), Kevyt tukikiside (1), Kertakäyttöinen kylmähaude (1), Suojakäsine (2), Turvaleikkuri (1)

 

Pakkauksen koko: 26 cm x 13 cm x 8 cm.

Kappaletta pakkauksessa:1
^