Ensiapureppu (tyhjä)

Heijastinnauhoilla varustettu reppu
Myyntihinta alennuksen kanssa
Hinta (sis. alv 24%): 99,00 €
Alv: 19,16 €
Ensiapureppu
Ensiapureppu2
Ensiapureppu3
Ensiapureppu4
Ensiapureppu 8
Tämä laadukas, ensiapuvälineiden säilytykseen suunniteltu reppu on valmistettu säänkestävästä kankaasta. Reppu on käytännöllinen vaihtoehto sinulle,jos teet liikkuvaa työtä, olet mukana urheilujoukkueen toiminnassa, tai vaikkapa ensiapupäivystäjänä erilaisissa tapahtumissa. Se soveltuu myös defibrillaattorin säilytyskassiksi. 

Repussa on leveät heijastinnauhat edessä, sivuilla sekä kantohihnoissa.

Reppua on miellyttävä kantaa: leveät, pituudeltaan säädettävät olkahihnat jakavat painon tasaisesti hartioille ja repun alaosassa oleva pehmuste vähentää alaselkään kohdistuvaa painoa. Vyötärön ympärille kiinnitettävä vyö pitää repun tukevasti paikoillaan liikuttaessa. Repun sivulla on kantokahvat, joten sitä voi kantaa myös vaaka-asennossa. Repun takapaneelissa sekä sivuilla olevat vahvikkeet pitävät sen ryhdikkäänä, eikä repun sisältö tunnu selkää vasten. Repun vahvistetussa pohjassa on kumitassut.

 
Repun vetoketju avautuu kokonaan auki, joten sinun on helppo löytää tarvitsemasi ensiapuvälineet. Kannen sisäpinnassa on 15 erikokoista kuminauhalenkkiä, joiden alle voi pujottaa tarvikkeita. Repun sisällä on 2 irrallista tarvikepussia, jotka pysyvät paikoillaan tarranauhakiinnityksellä. Molempien tarvikepussien kansi on läpinäkyvää muovia, joten niiden sisältö on nähtävissä. Repun ulkopuolella on yhteensä kolme tarviketaskua. Ylemmän taskun päällä on läpinäkyvä muovitasku vaikkapa yhteystiedoille tai ensiapuohjeille.
 
Repun mitat: 40 x 25 x 22 cm.
 
Huom! Reppu myydään tyhjänä, kuvissa näkyvät ensiapuvälineet eivät sisälly hintaan.

 

 
 
^