Koiranomistajan ensiapupakkaus

Pakkaus koiralle ja sen omistajalle
Myyntihinta alennuksen kanssa
Hinta (sis. alv 24%): 37,50 €
Alv: 7,26 €
koiranomistajan-ensiapupakkaus
koiranomistajan-ensiapupakkaus2
koiranomistajan-ensiapupakkaus2
Vyölenkeillä varustettu ensiapupakkaus, jonka sisältö on suunniteltu sekä koiraa, että omistajaa ajatellen. Sopii myös muille lemminkin omistajille.
 
Pakkauksesta löydät avun pieniin ja vähän isompiinkin tapaturmiin. 
Ota laukku mukaasi koiran kanssa ulkoillessa, se mahtuu reppuun tai voit ripustaa sen vyölenkeistä vyölle. Pakkauksen takana olevat vyönlenkit ovat avattavat. Vyölenkkeihin mahtuu enintään 4,5 cm levyinen vyö. Vyön voit ostaa erikseen. Musta väri pysyy siistinä, eikä nuhjaannu helposti kovassakaan menossa. Pakkauksessa on punainen huomioraita, jossa valkoisella Auts ja tassun kuva.
Pakkauksen päällä on kantokahva.
 
Huomioi, että loukkaantunut koira voi purra hoitajaansa! Aloita lemmikin ensiapu sitomalla koiran kuono kiinni laukusta löytyvällä idealsiteellä. Sama side sopii koiranomistajan venähdysvammojen ensiapuun. Laukusta löytyvän avaruuslakanan avulla sekä lemmikki, että omistaja pysyvät lämpimänä. Se kestää isonkin koiran painon, eli sen avulla voi nostaa loukkaantuneen koiran auton kyytiin. Itseensä tarttuvalla tukisiteellä saat sidokset pysymään hyvin tassussa paikoillaan. Pakkauksesta löytyy myös punkinpoistaja.
 
Sisältö: Avaruuslakana  (1), Joustoside 8 cm (2), Idealside 8 cm (1), Sidetaitokset 7,5 x 7,5 cm (10), suojaside (1), Itseensä tarttuva tukiside (1), Kertakäyttöinen kolmioliina  (1), Laastari (10 kpl), Haavanpuhdistuspyyhe  (5),
Kuituteippi (1)Suojakäsine (2), Punkinpoistaja (1)
Pakkauksen koko: 26 cm x 13 cm x 8 cm.
 
Kappaletta pakkauksessa:1
^