Liikuntaryhmän ensiapupakki

Ensiapupakki urheilujoukkueille ja erilaisille liikuntaryhmille.
Myyntihinta alennuksen kanssa
Hinta (sis. alv 24%): 135,00 €
Alv: 26,13 €
Väri
Ensiapupakki seinätelineellä o
Ensiapupakki seinätelineellä v
Kätevän kokoinen, laadukas pakkaus urheilujoukkueelle tai liikuntaryhmän ohjaajalle. Sisältö suunniteltu erityisesti urheilu- ja liikuntavammojen ensiapuun. Pakista löytyy apu erilaisiin venähdysvammoihin, murtumiin ja haavoihin. Sisältää myös ohjeen hätäensiaputilanteisiin ja urheiluvammojen ensiapuun. 
 
Pakissa olevien lokeroiden ansiosta välineet pysyvät hyvin järjestyksessä. Avonaisessa pakissa välineet ovat läpinäkyvien pleksikansien alla, joten koko laukun sisältö on nähtävissä yhdellä silmäyksellä. Pakki on roiskevesitiivis ja suojaa välineitä hyvin myös pölyltä ja lialta. Välineet pysyvät siis kuivana ja puhtaana myös ulkona esimerkiksi pelikentän laidalla. Pakin mukana toimitetaan seinäteline, jolla pakin saa tarvittaessa kiinnitettyä näkyvälle paikalle vaikkapa kuntosalin seinään.
 
Värit oranssi ja vihreä, valitse alasvetolaatikosta. Hätänumero selkeästi esillä pakin kannessa.
 
 
Sisältö: Avaruuslakana (1), Joustoside 8 cm (2), Sidetaitokset 7,5 x 7,5 cm 5 kpl (2), Sidetaitokset 10 cm x 10 cm 5 kpl (2),
Iso, imukykyinen suojaside (1), Kertakäyttöinen kolmioliina (2), Laastari pieni (10), Laastari iso (5), Haavanpuhdistuspyyhe (10),
Kuituteippi (1), Tukiside, leveys 10 cm (1), Tukiside, leveys 8 cm (1), Kertakäyttöinen kylmähaude (2), Urheiluteippi (1), Elvytyssuoja (1), Suojakäsine (4), Sakset (1), Hätäensiapuohje (1)
 
Pakin ulkomitat (sis. seinätelineen): 30 x 12,5 x 22 cm
 
Sama sisältö saatavana myös kankaisessa liikuntaryhmän ensiapulaukussa.
 
 
^