Matkapakkaus

Pieni vyölenkillä varustettu pakkaus
Myyntihinta alennuksen kanssa
Hinta (sis. alv 24%): 19,50 €
Alv: 3,77 €
SAM_3050
SAM_3053
SAM_3045
SAM_3043
Matkapakkaus soveltuu kokonsa puolesta aina mukana kannettavaksi ensiapuvälineistöksi. Pakkauksesta löydät avun pienten haavojen ja ruhjeiden ensiapuun, käsimurtuman tukemiseen sekä hätäensiaputilanteisiin. Elvytyssuoja ja suojakäsineet suojaavat sekä loukkaantunutta, että ensiavun antajaa eritekontaktilta. Turvaleikkurilla saat leikattua esimerkiksi sidetarpeita tai vaatteet auki vamman ympäriltä. Leikkurista on apua myös ensiaputilanteiden lisäksi vaikkapa pakkausten avaamisessa, narujen ja teippien katkaisussa.
 
Pienen kokonsa vuoksi pakkaus mahtuu hyvin reppuun. Tukevan, tarranauhalla avattavan vyölenkin avulla pakkauksen voi kiinnittää vyön lisäksi esimerkiksi polkupyörään, lastenrattaisiin tai moottoripyörään. Pakkauksen kannessa on näkyvillä hätänumero 112, jotta se ei unohtuisi hätätilanteessa.
 
Sisältö: Kolmioliina (1), Sidetaitos 7,5 x 7,5 cm (5), Joustoside 8 cm (2), Teippirulla (1), Haavanpuhdistuspyyhe (5), Laastari (10), Suojakäsine (2), Elvytyssuoja (1), Turvaleikkuri (1)
 
Pakkauksen koko:16 cm x 8 cm x 8 cm  
 
Musta pakkaus, punainen vetoketju. Pienet punaiset lenkit vetoketjun päissä helpottavat avaamista. Edessä painatus Auts 112 valkoisella.
 
 
 
^