Ensiapukaapin sisältö työpaikalle

Monipuolinen välineistö työpaikoille
Myyntihinta alennuksen kanssa
Hinta (sis. alv 24%): 60,50 €
Alv: 11,71 €
Tämä ensiapukaapin sisältö kattaa tavallisimmat työpaikkojen ensiapuvälinetarpeet.
Haavojen ja ruhjeiden ensiapuun löytyy erikokoisia sidetaitoksia ja sideharsoa sekä desinfioiva haavanpuhdistusaine.
Pienet ja isot ensisiteet sopivat runsaan verenvuodon tyrehdyttämiseen. Niihin kiinni ommeltu, tarttumaton haavatyyny soveltuu erinomaisesti myös ruhjeiden ja palovammojen suojaamiseen. Venähdysten ensiapuun löytyy kertakäyttöiset kylmähauteet sekä tukevat tukisiteet kompression aikaansaamiseksi. Yläraajan murtuman voi tukea kolmioliinoilla. Myös ensiavun antajan oma suojatuminen on muistettu: suojakäsineet ja kertakäyttöinen elvytyssuoja suojaavat mm verikontaktilta.
 
Huom! Laastari on työpaikkojen eniten käytetty ensiapuväline. Jos tämän vakiosisällön laastarimäärä tuntuu riittämättömältä, laastareita tai laastariautomaatti on tilattavissa erikseen. Valikoimistamme löytyy runsaasti eri käyttötarkoituksiin ja olosuhteisiin sopivia laastareita. Samoin silmähuuhteet ja palovammatuotteet on mahdollista tilata verkkokaupastamme täydentämään tätä perussisältöä.
 
Sisältö: Pieni ensiside haavatyynyllä (4), Iso ensiside haavatyynyllä (2), Sidetaitos 7,5 x 7,5 cm (15), Sidetaitos 10 cm x 10 cm (15), Joustosiderulla (2), Tukiside (2), Haavanpuhdistusaine (1), Kertakäyttöinen kylmähaude (2), Kolmioliina (3), Iso haavaside (1), Leikattava laastari 1 m (1), Kuituteippi (1), Sakset (1), Elvytyssuoja (1), Suojakäsine (4).
 
Työpaikoille suositellaan kiinteän ensiapuvälineistön lisäksi myös liikuteltavaa, mukaan otettavaa ensiapupakkausta. Voit tilata omalle työpaikallesi sopivan pakkauksen verkkokaupastamme, kohdasta ensiapupakkaukset.
 
Muista tilata myös opasteet, joilla osoitetaan ensiapuvälineiden sijainti työpaikalla.
^