Kompressioside Coban, värivalikoima, 12 rll

Itseensä tarttuva tukiside 7,5 cm x 4,5 m
Myyntihinta alennuksen kanssa
Hinta (sis. alv 24%): 59,00 €
Alv: 11,42 €
Värivalikoima itseensä tarttuvia tukisiteitä. Coban on joustava, hyvin raajan ympärille mukautuva side, joka ei tartu kiinni ihoon tai ihokarvoihin.
Käytetään kompressiosidontaan, tuentaan ja sidosten kiinnitykseen. Soveltuu hyvin myös lemmikkien tassuihin siteiden kiinnitykseen.
 
Materiaali polyesterikuitu, lateksi, polyuretaani.
 
Pakkauksessa yhteensä 12 yksittäispakattua sidettä.
Värivalikoima saattaa poiketa kuvasta.

 

Käyttöohje:

-Avaa rullasta n. 30 cm sidettä ja anna sen palautua

-Kierrä venyttämättä yksi kokonainen kerros sidettä haluamaasi kohtaan kiertäen side aina osittain edellisen kerroksen päälle. Paina sidettä alkupään päältä kevyesti, jotta e tarttuu kiinni.

- Jatka kiertämistäja venytä sidettä vain sen verran, ett saat aikaan tarvittavan paineen. Kierrä aina lisää sidettä auki rullalta, ennen kuin kierrät uuden kerroksen, jotta sidoksesta ei tulisi liian kireä.

- Kun sidekerroksia on riittävästi, leikkaa ylimääräinen pois. Varmista siteen loppupään tarttuminen kiinni siteeseen painamalla sidosta kevyesti.

- Muista, että Coban -tukiside ei liu´u tai löysty sitomisen jälkeen. Älä siis kierrä sidettä liian tiukkaan. Älä myöskään käytä sidettä niin, että se on suorassa kosketuksessa haavaan tai ihorikkoon, tämä saattaa aiheuttaa haavan tulehtumisen.

Side säilyy parhaiten omassa yksittäispakkauksessaan ennen käyttöä.

^