Eye Wash silmähuuhde 250 ml

Poistuva tuote, varaston loput - 50 %, HUOM päiväys!
Aiempi hinta: 24,00 €
Myyntihinta alennuksen kanssa
Hinta (sis. alv 24%): 12,00 €
Alv: 2,32 €
Eye Wash silmähuuhde 250 ml poistuu valikoimastamme.  Myymme varaston loput pois edullisesti puoleen hintaan! Huomioithan tilatessasi parasta ennen päiväyksen: 2020 05.
 
Jatkossa vastaava tuote, joka edelleen pysyy valikoimissamme on Cederrothin Silmä- ja haavahuuhde 150 ml.
 
 
Sumutemuotoinen silmähuuhde on erittäin helppokäyttöinen ja kätevä vaihtoehto perinteiselle kaadettavalle silmähuuhtelupullolle. Tämä tuote auttaa sinua, jos silmääsi on joutunut tomua, roskia tai kemikaaliroiskeita.
Voit käyttää suihketta  myös likaisten haavojen puhdistukseen. Fysiologinen keittosuola ei kirvele, kun sumutat sitä silmääsi tai haavaasi.  Käytön jälkeen voit sulkea pullon odottamaan seuraavaa käyttökertaa. Saat sumutetta yhtäjaksoisesti täydestä pullosta n. 15 minuutin ajan.
 
Ainutlaatuisen pakkausmenetelmän ansiosta voit kallistaa pulloa kaikkiin asentoihin ja silti suihkutuspaine pysyy samana koko  käytön ajan. Sinä voit siis itse olla silmää huuhtoessasi siinä asennossa, mikä tuntuu parhaalta.
Sisältää 0,9 % natriumkloridiliuosta, säilöntäaineeton.
 
Tuote soveltuu työpaikallesi ensiapuvälineeksi, jos siellä on riski silmätapaturmiin. Se helpottaa ensiavun antamista myös kotona tai vapaa-ajan harrastuksissa yllättävissä tilanteissa. Esimerkiksi jalkapallojoukkueen ensiapuvarusteena Eye Wash -silmähuuhteella on helppo huuhtoa haavat puhtaaksi kentän laidalla, missä ei aina ole puhdasta, juoksevaa vettä saatavilla.

 

Jotta löytäisit silmähuuhteen nopeasti silloinkin, kun et pysty pitämään silmiäsi auki, valitse sen säilytyspaikka huolella.
Valikoimistamme löydät myös kätevän seinätelineen, joko yhden tai kahden pullon malli. Varmista, että ensiapuvälineen luokse on aina esteetön pääsy.
Muistathan työpaikalla ja yleisissä tiloissa merkitä silmähuuhteluvälineiden sijainti näkyvästi opasteilla.
 


^