Eye Wash silmähuuhdespray 250 ml, 5 kpl

5 pullon pakkaus edullisesti
Myyntihinta alennuksen kanssa
Hinta (sis. alv 24%): 115,00 €
Alv: 22,26 €
Spraymuotoinen silmähuuhde on erittäin helppokäyttöinen, kätevä vaihtoehto silmähuuhtelupullolle. Tämä tuote auttaa sinua, jos silmääsi on joutunut tomua, roskia tai kemikaaliroiskeita.
Voit käyttää suihketta  myös likaisten haavojen puhdistukseen. Fysiologinen keittosuola ei kirvele, kun sumutat sitä silmääsi tai haavaasi.  Käytön jälkeen voit sulkea pullon odottamaan seuraavaa käyttökertaa. Saat sumutetta yhtäjaksoisesti täydestä pullosta n. 15 minuutin ajan.
 
Ainutlaatuisen pakkausmenetelmän ansiosta voit kallistaa pulloa kaikkiin asentoihin ja silti suihkutuspaine pysyy samana koko  käytön ajan. Sinä voit siis itse olla silmää huuhtoessasi siinä asennossa, mikä tuntuu parhaalta.
Sisältää 0,9 % natriumkloridiliuosta, säilöntäaineeton.
Tuote soveltuu työpaikallesi ensiapuvälineeksi, jos siellä on riski silmätapaturmiin. Se helpottaa ensiavun antamista myös kotona tai vapaa-ajan harrastuksissa yllättävissä tilanteissa.
Voit tilata tämän pullon myös yksittäistuotteena. 
Jotta löytäisit silmähuuhteen nopeasti silloinkin, kun et pysty pitämään silmiäsi auki, valitse sen säilytyspaikka huolella.
Valikoimistamme löydät myös kätevän seinätelineen, joko yhden tai kahden pullon malli. Varmista, että ensiapuvälineen luokse on aina esteetön pääsy.
Muistathan työpaikalla merkitä silmähuuhteluvälineiden sijainnin näkyvästi opasteilla.
^