Kipsinsuoja käsi, pitkä

Kipsinsuoja käteen, pitkä malli
Myyntihinta alennuksen kanssa
Hinta (sis. alv 24%): 45,00 €
Alv: 8,71 €

Seal- Tight Sport on suoja, joka helpottaa peseytymistä ja mahdollistaa jopa uimisen sekä kylpemisen silloin, kun raajaa ei voida kastella.

Voit käyttää suojaa paitsi kipsin suojana, myös silloin, kun kun tarvitset suojaa vaikkapa palovammalle, sidoksille, ihottumalle, haavoille tai muille ihorikoille.

Pituus sormenpäistä kyynärpäähän 63 cm, leveys 23 - 26 cm.

Korkeus kyynärpäästä suojan yläreunaan 38 cm, leveys kyynärtaipeen yläpuolelta 28 cm. Suoja on muotoiltu niin, että se sopii koukussa olevaan käteen.

Väri:sininen.

Suoja on napakkaa, joustavaa materiaalia. Pysyy hyvin paikoillaan.

Käyttöohje: vedä suoja kipsin tai suojattavan alueen päälle, upota raaja vähitellen veteen ja päästä samalla ilma pois suojan yläreunasta venyttäen. Näin suoja asettuu tiiviisti paikoilleen. Ylimääräisen ilman poistuttua voit irrottaa otteesi yläreunasta ja upottaa suojan kokonaan veteen.

Muista, että märkä suoja on liukas! Kuivaa suoja käytön jälkeen pyyheliinalla ennen sen poistamista. Älä muotoile suojaa saksilla!

Ei sisällä luonnonkumilateksia.

Voit käyttää samaa suojaa useita kertoja. Mikäli aiot käyttää suojaa uidessa tai muussa vesiliikunnassa, muista tarkistaa lääkäriltäsi, että kyseinen liikunta sopii kipsaushoidon aikana.

Valmistusmaa: USA

Videossa on esitelty suojaa tarkemmin:

https://www.youtube.com/watch?v=HIiZGb7qUtg 

 

^