Hätäensiapukoulutukset

Hätäensiapukoulutuksessa pääset harjoittelemaan tärkeimpiä hengen pelastavia ensiaputoimenpiteitä. Koulutusten pituus vaihtelee neljästä kahdeksaan tuntiin (4 - 8 h). Hätäensiapukurssilla voit päivittää umpeutumassa olevan EA1- tai EA2- todistuksesi, mutta koulutukseen ei vaadita aikaisempaa ensiapukoulutusta.

 

HÄTÄENSIAPU 4 h

Tämä tiivis, käytännönläheinen kertauskoulutus sopii sinulle, kun edellisestä ensiapukoulutuksestasi on kulunut aikaa enintään kolme (3) vuotta. Koulutuksessa käydään läpi seuraavat aihekokonaisuudet:

- Toiminta hätätilanteessa, yleiset auttamisen periaatteet

- Peruselvytys (painelu-puhalluselvytys + defibrillaatio eli sydäniskurin käyttö)

- Tajuttoman ensiapu

- Vierasesineen poisto hengitysteistä

- Runsaan verenvuodon tyrehdyttäminen ja sokki

 

HÄTÄENSIAPU 6 h

Tämän koulutuksen avulla pääset harjoittelemaan tärkeimpiä hätäensiaputaitoja. Voit osallistua kurssille ilman aikaisempaa ensiapukoulutusta.  Kurssin sisältö on sama kuin Hätäensapu 4 h sekä lisäksi käydään lyhyesti läpi muita ensiavun aiheita. Aiheet vaihtelevat kohderyhmän tarpeiden mukaan.

 

HÄTÄENSIAPU 8 h

Tämä on perusteellinen ja käytännönläheinen koulutus hätäensiavusta. Koulutuksen sisältö on sama kuin Hätäensiapu 4 h -kurssilla sekä lisäksi

- Palovammat

- Tavallisimmat sairauskohtaukset (hengitysvaikeudet, diabetes, kouristukset, aivoverenkiertohäiriöt sekä sydänperäinen rintakipu)

 

UUTTA ja ensimmäisenä Suomessa meidän kursseillamme: VR Safe® - Car Crash; virtuaalimatka kolaripaikalle!

8 h koulutuskokonaisuuteen on mahdollista sisällyttää virtuaalilaseilla katseltava kolarikokemus; miltä tuntuu pysähtyä ensimmäisenä auttajana liikennettomuustilanteeseen. Kokemus ja oppiminen kulkevat käsi kädessä ja vahvistavat toinen toisiaan!

 

Koulutuksen voimassaolo

Hätäensiaputodistuskortti on voimassa kolme (3) vuotta.
Tulevat avoimet hätäensiapukurssit löydät koulutuskalenteristamme. Ilmoittaudu mukaan!
Jos haluat tilata kurssin ryhmälle, esimerkiksi omalle työpaikallesi, ota yhteyttä ja pyydä tarjous!
Ryhmän koko voi olla enintään 15 henkilöä / 1 kouluttaja.
^