fbpx
 

Hätäensiapu

Hätäensiapukoulutukset

Hätäensiapukurssilla pääset harjoittelemaan tärkeimmät hengen pelastavat ensiaputoimenpiteet ilman suorituspaineita asiantuntijamme ohjauksessa. Koulutusten pituus vaihtelee neljästä kahdeksaan tuntiin (4 – 8 h). Hätäensiapukursseilla voit päivittää umpeutumassa olevan EA1- tai EA2- todistuksesi, mutta koulutuksiin osallistumiseen ei vaadita mitään aikaisempaa ensiapukoulutusta.

 

HÄTÄENSIAPU 4 h

Tämä tiivis, käytännönläheinen kertauskoulutus sopii sinulle, kun edellisestä ensiapukoulutuksestasi on kulunut aikaa enintään kolme (3) vuotta. Koulutuksessa käydään läpi seuraavat aiheet:

– Toiminta hätätilanteessa, yleiset auttamisen periaatteet

– Peruselvytys (painelu-puhalluselvytys + defibrillaatio eli sydäniskurin käyttö)

– Tajuttoman ensiapu

– Vierasesineen poisto hengitysteistä

– Runsaan verenvuodon tyrehdyttäminen ja sokki

 

HÄTÄENSIAPU 6 h

Tämän koulutuksen avulla pääset harjoittelemaan tärkeimpiä hätäensiaputaitoja. Voit osallistua kurssille ilman aikaisempaa ensiapukoulutusta.  Kurssin sisältö:

– Hätäensapu 4 h -aiheet (kts edellä)

– kohderyhmän toiveiden / tarpeiden mukaan joku valinnainen aihekokonaisuus ensiavusta (esimerkiksi VR Safe® ja toiminta kolaripaikalla, sähkötapaturmat, lasten tapaturmat, kemikaalialtistumiset, palovammat tai liikuntatapaturmat)

 

HÄTÄENSIAPU 8 h

Tämä on perusteellinen ja käytännönläheinen koulutus hätäensiavusta. Koulutuksen sisältö:

– Hätäensiapu 4 h -kurssin aiheet (kts edellä)

– Palovammat

– Tavallisimmat sairauskohtaukset (hengitysvaikeudet, diabetes, kouristukset, aivoverenkiertohäiriöt sekä sydänperäinen rintakipu)

 

Hätäensiapu 8 h -kurssista saa tarvittaessa yhden kuljettajan ammattipätevyyskoulutuspäivän eli ns. Trafi-koulutuksen. Muistathan mainita ammattipätevyyskoulutuksen tarpeesta jo kurssia varatessasi tai kurssille ilmoittautuessasi.

 

UUTTA ja ensimmäisenä Suomessa meidän kursseillamme: VR Safe® – Car Crash; virtuaalimatka kolaripaikalle!

6 ja 8 h koulutuskokonaisuuksiin on mahdollista sisällyttää virtuaalilaseilla katseltava kolarikokemus; miltä tuntuu pysähtyä ensimmäisenä auttajana liikennettomuustilanteeseen. Kokemus ja oppiminen kulkevat käsi kädessä ja vahvistavat toinen toisiaan!

 

Koulutuksen voimassaolo

Kaikki hätäensiapukoulutukset (4 – 8 h) ovat voimassa kolme (3) vuotta ja niistä voi saada Suomen Punaisen Ristin (SPR) Hätäensiapu-todistuskortin.

Tulevat avoimet hätäensiapukurssit löydät koulutuskalenteristamme. Ilmoittaudu mukaan!
Jos haluat tilata kurssin ryhmälle, esimerkiksi omalle työpaikallesi, ota yhteyttä ja pyydä tarjous!
Ryhmän koko voi olla enintään 15 henkilöä / 1 kouluttaja.

 

Etsitkö laajempaa ensiavun koulutuskokonaisuutta? Tutustu EA1-kurssiin, joka on kaksipäiväinen, kattava peruskoulutus ensiavusta.