Cederroth Silmänhuuhteluasema

Asemassa on silmähuuhteiden lisäksi laastariautomaatti sekä tilaa täydennysvälineille.

174,50  sis. alv 24%

Cederroth silmänhuuhteluasema (REF721500) sopii työpaikoille, joissa on riski silmätapaturmiin. Asema on suunniteltu niin, että silmän huuhtelu pystytään aloittamaan mahdollisimman nopeasti, kun silmiin on päässyt kemikaaliroiskeita, pölyä tai roskia.

Asemassa on kaksi silmänhuuhtelupulloa, jotka avautuvat automaattisesti, kun ne kierretään irti telineistään. Huuhtelupullolla voi huuhdella silmää tehokkaasti 1,5 minuutin ajan.

Puskuroitu silmänhuuhteluneste vaikuttaa neutralisoivasti ja lisää mahdollisuutta pelastaa silmät: Silmänhuuhteluneste vaikuttaa neutraloivasti silmän pH-arvoon, eli sillä on neutralisoiva vaikutus emäksisiin ja happamiin roiskeisiin. Näin saadaan nopeampi ja tehokkaampi lopputulos, kuin tavallisella keittosuolaliuoksella. Puskuroidun silmänhuuhtelunesteen vaikutus on yleensä tehokkaampi emäksiin kuin happoihin.

Ominaisuudet & Sisältö

  • Lisätila täydennystuotteille: Silmänhuuhteluasemassa on kuvallisen kannen alla lisätilaa myös täydennystarvikkeille. Työpaikan tapaturmariskien mukaan sinne voi laittaa esimerkiksi ensiapusiteitä, haavanpuhdistuspyyhkeitä tai kertakäyttöisiä kylmähauteita.
  • Laastariautomaatti: Aseman alaosassa olevasta laastariautomaatista saat laastarit käyttöösi puhtaasti ja helposti. Laastarit ovat suojassa kannen alla, ne otetaan käyttöön vetämällä alaspäin.  Laastari irtoaa niin, että sen toinen liimapinta vapautuu ja se on heti liimattavissa haavan suojaksi. Laastarikasetit ovat lukittuna automaatissa, mikä estää turhaa hävikkiä.Tyhjä laastarikasetti vaihdetaan uuteen erityisen, automaatin mukana toimitettavan avaimen avulla.
  • 2 x Cederroth silmänhuuhtelupullo 500 ml (REF 725200)
  • 1 x Salvequick laastariautomaatti, sis. 40 kpl kangaslaastari (REF 6444) ja 45 kpl muovilaastari (REF 6036)
  • 1 x silmänhuuhtelupullon käyttöohje
  • 1 x laastariautomaatin avain
  • Huuhtelupullossa on toimiva muotoilu, jolla silmä voidaan huuhtoa tehokkaasti.

Huom!

Tämä on tilaustuote, toimitusaika 5 – 10 arkipäivää.

 

Arvostelut

Reviews

Tuotteella ei ole vielä arvosteluja.

Arvostele “Cederroth Silmänhuuhteluasema”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Rate Your Satisfaction*

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Haku

Ilmoittaudu mukaan