AUTS ENSIAPUKURSSIT

Saisiko olla ensiapukurssi, joka ylittää odotukset? Tulit oikeaan paikkaan! Ensiavun oppiminen voi olla hauskaa ja innostavaa, vaikka sitä tehdäänkin tiukkoja paikkoja varten. Ensiaputaitojen lisäksi opit kursseillamme ennakoimaan ja ehkäisemään vahinkoja.

 Tilaa AUTS ensiapukurssi työpaikallesi

  • saat ensiapukouluttajaksi terveydenhuollon ammattilaisen
  • valitse toteutustavaksi lähi- tai etäkoulutus, tai näiden yhdistelmä (hybridi)
  • koulutamme suomen, ruotsin ja englannin kielellä
  • UUTTA! Ensiavun verkkokurssi, jonka jokainen voi suorittaa itsenäisesti missä vain ja milloin vain, omaan tahtiin

Valitse työpaikallesi sopiva ensiapukurssi alta tai suunnitellaan yhdessä tarpeisiisi ja toimintaympäristöösi paras ratkaisu, joka ei ole ali- tai ylimitoitettu.  Avoimille ensiapukursseillemme voit ilmoittautua  koulutuskalenterissamme. Itsenäisesti suoritettavat ensiavun verkkokurssit löydät täältä.

AUTS ensiapukurssi apunasi ensiapuvalmiuden ylläpidossa

Terveydenhuollon ammattilaisina olemme apunasi ensiapuvalmiuden suunnittelussa ja toteutuksessa. Voit luottaa siihen, että ymmärrämme toimintaympäristösi haasteet ja tarjoamme aina tarpeisiisi parhaan ratkaisun. Emme ali- tai yliresursoi.

Ensiapukoulutuksessa ei ole kyse vain tekniikoiden harjoittelusta sen varalle, jos jotain sattuu. Ennakointi,  riskitekijöihin puuttuminen ja  ensiapuvalmiuden ylläpito motivoivat henkilökuntaa kehittämään ja noudattamaan hyviä työtapoja. Työnantaja, joka panostaa työpaikan turvallisuuteen herättää myönteisen työnantajamielikuvan. Kun turvallisuus tehdään yrityksessä näkyväksi, se parantaa myös asiakaskokemusta. Ensiapukoulutettu henkilökunta osaa toimia oikein arjen pienissä tapaturmissa ja se voi lyhentää merkittävästi esimerkiksi sairaspoissaolojen pituutta. Isommissa hätätilanteissa, esimerkiksi vakavan sairauskohtauksen yllättäessä koulutettu henkilökunta voi pelastaa ihmishengen! 

AUTS Ensiapukurssit täyttävät työpaikkojen lakisääteisiä ensiapukoulutuksia ohjaavat viranomaissuositukset (Työsuojeluhallinto ja KELA). Osa kursseistamme on myös Traficomin hyväksymiä kuljettajien ammattipätevyyden jatkokoulutuksia.

Kurssivalikoima Auts-tuote

Ensiapukurssi ryhmälle

Voit tilata meiltä koulutuksen ryhmälle, esimerkiksi työpaikallesi. Lähikoulutukset Etelä-Suomeen: Uusimaa, Varsinaissuomi, Satakunta ja Pirkanmaa. Etäkurssit verkossa vaikka minne.

auts-tuote koulutuskalenteri

Yleisökurssit

Jos etsit koulutusta vain itsellesi, ilmoittaudu mukaan yleisökoulutuksiimme, joita järjestämme kaikkialle Suomeen verkossa sekä lähikoulutuksina pääkaupunkiseudulla sekä Huittisissa. Tutustu kurssitarjontaan.

VR Safe

VR Safe

Meillä on ensimmäsenä ensiapukoulutusten tarjoajana Suomessa moderni VR (virtual reality)-teknologia mukana lähikoulutuksissamme. VR Safe® Car Crash tuo auttamisen liikenneonnettomuustilanteessa autenttisesti mukaan koulutukseen.

Kirjautuminen

Ilmoittaudu mukaan