AUTS Hätäensiapu 4 h

AUTS Hätäensiapu 4 h -kurssilla opit tärkeimmät elämää ylläpitävät ensiaputaidot. Koulutus soveltuu parhaiten hätäensiaputaitojen kertaamiseen ja ylläpitämiseen, kun edellisestä ensiapukurssistasi on kulunut aikaa enintään kolme (3) vuotta.

Hätäensiapukoulutus on riittävä työpaikoille, joissa tapaturmariski on vähäinen,  esimerkiksi toimistot ja virastot. AUTS Hätäensiapu 4 h -kurssi täyttää työpaikkojen ensiapukoulutuksia koskevat viranomaissuositukset (työsuojeluhallinto ja KELA).

Kouluttajana toimii terveydenhuollon ammattihenkilö (sairaanhoitaja, ensihoitaja tai terveydenhoitaja), jolla on ensiapukouluttajan pätevyys. Kurssin kesto on 4 x 45 min + tauot.  Koulutamme suomen, ruotsin ja englannin kielillä.

AUTS Hätäensiapu 4 h -kurssin sisältö

Hätäensiapu, eli tärkeimmät hengen pelastavat ensiaputoimet

  • Toiminta hätätilanteessa
  • Aikuisen elvytys ja defibrillaattorin eli sydäniskurin käyttö
  • Tajuttoman henkilön auttaminen
  • Tukehtuminen, vierasesineen poisto hengitysteistä
  • Runsaan verenvuodon tyrehdytys
  • Sokki, vakava verenkierron häiriötilanne

 

Tästä koulutuksesta saa AUTS Hätäensiapu 4 h -todistuksen ja se on voimassa 3 vuotta.

Hätäensiapukurssi lähikoulutuksena

Lähikoulutus järjestetään asiakkaan osoittamassa tilassa, jonka tulee olla ensiapukoulutukseen sopiva. Koulutustilassa tulee olla riittävästi puhdasta ja vapaata lattiatilaa, jossa ryhmä mahtuu tekemään ensiapuharjoituksia. Autamme tarvittaessa sopivan tilan etsimisessä. Ryhmäkoko voi olla enintään 15 henkilöä / 1 kouluttaja, jotta toiminnallinen koulutus voidaan toteuttaa laadukkaasti.

 

Hätäensiapukurssi etänä (webinaari)

Järjestämme hätäensiavun webinaarikursseja Microsoft Teams -yhteydellä. Osallistujat saavat sähköpostitse kutsulinkin webinaariin ja osallistuvat kurssille omalla tietokoneellaan / tabletillaan / puhelimellaan. Suositeltava ryhmäkoko on enintään 15 henkilöä, jotta vuorovaikutuksellinen ja osallistujia aktivoiva koulutus voidaan toteuttaa laadukkaasti.

 

Hätäensiapukurssi verkkokurssina

Verkkokurssin jokainen osallistuja suorittaa täysin itsenäisesti netissä. Verkkokurssin voi suorittaa itselleen sopivana ajankohtana ja vaikka useammassa osassa. Voit tilata kurssin vain itsellesi tai ostaa useamman lisenssin ryhmälle täältä.

Jos kiinnostuit AUTS Hätäensiapu 4 h -koulutuksesta, ota yhteyttä, kysy lisää ja pyydä tarjous!

Ensiapuvälineet työpaikalle ja vapaa-aikaan

AUTSHOP -verkkokaupasta löydät laadukkaat ensiapuvälineet sekä työpaikalle että vapaa-aikaan.

Esimerkiksi

Haku

Ilmoittaudu mukaan