AUTS Hätäensiapu 8 h

AUTS Hätäensiapu 8 h -kurssi on suosituin ensiapukurssimme. Tällä  innostavalla kurssilla opit tärkeät hätäensiaputaidot ja saat auttamisen rohkeutta tositilanteisiin. Koulutus sopii sekä vasta-alkajille että ensiaputaitojen kertaajille.

Hätäensiapukoulutus riittää lakisääteisen ensiapuvalmiuden ylläpitoon työpaikoilla, joissa työntekijöiden vakavan loukkaantumisen riski on pieni, mutta esimerkiksi yllättävä sairauskohtaus saatta aiheuttaa hätätilanteen.

AUTS Hätäensiapu 8 h -kurssi täyttää työpaikkojen ensiapukoulutuksiin liittyvät viranomaisvaatimukset (työsuojeluhallinto ja KELA). Kurssista on lisäksi mahdollista saada kuljettajan ammattipätevyyden jatkokoulutus eli ns. direktiivimerkintä, kunhan ilmoitamme kurssin etukäteen Traficom:lle. Mainitse siis Trafi-päivän tarpeesta jo tilausvaiheessa.

Kurssi voidaan toteuttaa sähkötyöturvallisuusstandardi SFS 6002:n vaatimusten mukaisesti.

AUTS Hätäensiapu 8 h -kurssin sisältö

Hätäensiapu, eli tärkeimmät hengen pelastavat ensiaputoimet

  • Toiminta hätätilanteessa
  • Aikuisen elvytys ja defibrillaattorin eli sydäniskurin käyttö
  • Tajuttoman henkilön auttaminen
  • Tukehtuminen, vierasesineen poisto hengitysteistä
  • Runsaan verenvuodon tyrehdytys
  • Sokki, vakava verenkierron häiriötilanne
  • Lisäksi 2-4 kohderyhmän tarpeisiin sopivaa valinnaista aihekokonaisuutta ensiavusta

 

Kurssin kesto on 8 x 45 min + tauot. Tästä kurssista saa AUTS Hätäensiapu 8 h -todistuksen, joka on voimassa kolme (3) vuotta.

Hätäensiapukurssi lähikoulutuksena

Lähikoulutus järjestetään asiakkaan osoittamassa tilassa, jonka tulee olla ensiapukoulutukseen sopiva. Koulutustilassa tulee olla riittävästi puhdasta ja vapaata lattiatilaa, jossa ryhmä mahtuu tekemään ensiapuharjoituksia. Autamme tarvittaessa sopivan tilan etsimisessä. Ryhmäkoko voi olla enintään 15 henkilöä / 1 kouluttaja, jotta toiminnallinen koulutus voidaan toteuttaa laadukkaasti.

Hätäensiapukurssi etänä (webinaari)

Järjestämme hätäensiavun webinaarikursseja Microsoft Teams -yhteydellä. Osallistujat saavat sähköpostitse kutsulinkin webinaariin ja osallistuvat kurssille omalla tietokoneellaan / tabletillaan / puhelimellaan. Suositeltava ryhmäkoko on enintään 15 henkilöä, jotta vuorovaikutuksellinen ja osallistujia aktivoiva koulutus voidaan toteuttaa laadukkaasti.

Hätäensiapukurssi hybriditoteutuksena

AUTS Hätäensiapu 8 h voidaan toteuttaa verkkokurssin ja lähikoulutuksen yhdistelmänä hybridisti. Verkkokurssiosuuden (4 h) jokainen osallistuja suorittaa täysin itsenäisesti netissä. Sen voi suorittaa itselleen sopivana ajankohtana ja vaikka useammassa osassa. Lähikoulutuksessa (4 h) osallistujat pääsevät harjoittelemaan hätäensiaputaidot käytännössä ammattitaitoisen kouluttajamme ohjaamana. Tämä toteutustapa on ollut erityisen suosittu työpaikoilla, joissa on haasteita irrottaa henkilökunta samanaikaisesti koko päivän kestävään koulutukseen.

Jos kiinnostuit AUTS Hätäensiapu 8 h -koulutuksesta, ota yhteyttä, kysy lisää ja pyydä tarjous!

Ensiapuvälineet työpaikalle ja vapaa-aikaan

AUTSHOP -verkkokaupasta löydät laadukkaat ensiapuvälineet sekä työpaikalle että vapaa-aikaan.

Esimerkiksi

Haku

Ilmoittaudu mukaan