Cederroth Ensiapuasema

Cederroth ensiapuasemasta löydät välineet tavallisimpien tapaturmien ensiapuun, mm. eriasteisten verenvuotojen tyrehdyttämiseen.

198,50  sis. alv 24%

Cederroth ensiapuasema (REF 51011026) on  kattava välineistö työpaikalla sattuvien tavallisten tapaturmien ensiapuun. Tuotteet ovat helposti löydettävissä läpinäkyvän kannen alta. Kannen kumitiivisteiden ansiosta ensiapuvälineet pysyvät siistinä, suojassa lialta. Jokaisen tuotteen pakkauksessa on kuvallinen käyttöohje.

Ominaisuudet & Sisältö

Ensiapuasema sisältää tuotteita eri kokoisten haavojen ja verenvuotojen ensiapuun. Haavat ovat tavallisimpia ensiapua vaativia tilanteita työpaikoilla. Lisäksi asemasta löytyy silmän- ja haavanpuhdistukseen soveltuvat välineet sekä palovamman ensiapuun soveltuvia tuotteita.

Tarkempi sisältö eriteltynä:

 • 2 x Cederroth 4-in-1 iso ensiapuside (REF 1910),
 • 3 x Cederroth 4-in-1 pieni ensiapuside (REF 1911),
 • 1 x Cederroth Burn Gel palovammataitos, 2 kpl / rasia (REF 901900),
 • 1 x Cederroth Eye & Wound huuhteluspray, 150 ml (REF 726000),
 • Sisään asennettuna Soft laastariannostelija, sisältäen Beigen Soft-laastarin 6 cm x 2m (REF 51011019)
 • 1 x Salvequick laastariautomaatti, sis 40 kpl kangaslaastari (REF 6444) ja 45 kpl muovilaastari (REF 6036),
 • 1 x Salvequick haavapyyhe, 20 kpl (REF 323700),
 • 1 x Cederroth tartuntasuojapakkaus (REF 2596),
 • 1 x Ensiapuohje,
 • 1 x Asennusohje
 • 1 x Laastari- ja haavapyyheautomaatin avain (HUOM! Laita avain talteen, tarvitset sitä aina täydennyksen yhteydessä.)
 • Ensiapuaseman vihreä muovi on valmistettu 85% kierrätysmuovista

Haavojen  ja ruhjeiden ensiapuun

Pienten haavojen ja ruhjeiden puhdistukseen voit käyttää joko huuhteluspraytä tai Salvequick haavapyyhkeitä. Haavapyyhkeet sijaitsevat aseman keskellä olevan kannen alla. Ensiapuaseman alaosasta löydät laastariautomaatin.

Runsaan verenvuodon tyrehdyttämiseen aseman yläosasta löytyy isoja ja pieniä ensiapusiteitä, joilla voi tehdä painesiteen. Ensiapuside on  haavasidoksen tarttumattomaksi käsitellyn pinnan ansiosta käyttökelpoinen väline myös muidenkin ihorikkojen ja haavojen hoidossa.

Ensiapuasema sisältää myös Soft-laastariannostelijan. Soft-laastari on joustava ja muotoiltava, itsekiinnittyvä, liimaton laastari. Se soveltuu erityisesti sormien haavojen ensiapuun. Soft -laastari pysyy hyvin paikoillaan esim. rasvaisessakin ihossa.

Palovammojen ensiapuun

Jäähdytys ehkäisee palovamman laajenemista ja lievittää kipua. Burn Gel palovammataitos sisältää ihoa jäähdyttävää geeliä, sen jäähdyttävä vaikutus kestää jopa kaksi tuntia.

Jäähdytyksen jälkeen palovamma on hyvä suojata puhtaalla sidoksella. 4-in-1 esiapusiteet soveltuvat mainiosti myös palovamman suojaamiseen, koska niiden haavatyyny imee hyvin vammasta erittyvän kudosnesteen ja tarttumaton pinta ei jää kiinni ihoon.

Lievien silmävammojen ensiapu

Cederroth Eye & Wound huuhteluspray on hellä sumute, jolla on helppoa huuhtoa pois silmään joutuneet roskat, pöly tai kemikaaliroiskeet. Täydestä pullosta riittää huuhdetta 5 minuutin ajan. Jos huuhtelunestettä on käytetty vain vähän, säilyy jäljelle jäänyt huuhde steriilinä pullossa viimeiseen pisaraan asti.

Tartuntavaara

Cederroth ensiapuaseman keskellä olevan kannen alta löytyy tartuntasuojapakkaus, joka sisältää suojakäsineet, elvytyssuojan sekä desinfiointipyyhkeitä itsesi suojaamiseen ensiaputilanteessa.

 

Arvostelut

Reviews

Tuotteella ei ole vielä arvosteluja.

Arvostele “Cederroth Ensiapuasema”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Rate Your Satisfaction*

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Tuotekoodi: 1051011030 Osastot: , Avainsanat: , ,

Haku

Ilmoittaudu mukaan