Zoll AED+ defibrillaattori

Neuvova sydäniskuri eli defibrillaattori maallikkokäyttöön. Antaa myös palautetta paineluelvytyksestä.

1859,00  sis. alv 24%

ZOLL AED+ on laadukas, maallikkokäyttöön suunniteltu neuvova defibrillaattori, jota voi turvallisesti ja helposti käyttää elvytystilanteessa kuka tahansa. Tämä klassikko on yksi Suomen yleisimmistä laitemalleista, joita on hankittu työpaikoille sekä julkisiin tiloihin. Zoll:n valmistamiin laitteisiin luotetaan monin paikoin myös terveydenhuollon ammattilaisten keskuudessa.

ZOLL AED+ defibrillaattori opastaa käyttäjää kaikissa elvytyksen eri vaiheissa äänikomennoin. Toimintaohjeita voi myös seurata tekstinä taustavalaistusta näyttöruudusta sekä kuvallisesta ohjetaulusta. Tämä on hyödyllistä, jos laitetta käytetään esimerkiksi meluisassa ympäristössä tai laitetta käyttää henkilö, jolla on alentunut kuulo. Tekstinäytöllä näkyy myös elvytystapahtuman aikana annettujen sähköiskujen määrä sekä elvytykseen kulunut kokonaisaika. Laite tallentaa jopa 50 min elvytystapahtuman aikaista dataa ja tämä tieto on mahdollista välittää myöhemmin esimerkiksi sairaalaan hoitavalle lääkärille.

Ominaisuudet & Sisältö

 • Helppo käyttää! ZOLL AED + -defibrillaattorissa on yksiosainen elektrodi, joten sen asettelu rintakehälle on helppoa ja nopeaa
 • Laite ohjaa myös tehokkaan paineluelvytyksen toteutuksessa.
 • Huoleton ylläpitää! Laite testaa itse itseään säännöllisesti ja ilmoittaa ääni- ja valomerkein huollon tarpeesta
 • Edullinen ylläpitää! Laite pysyy 10 vuotta toimintavalmiudessa vain yhdellä paristojen ja elektrodien vaihdolla
 • Takuuaika 5 vuotta. Rekisteröimällä laitteen Zoll:n omaan laiterekisteriin, saa takuuseen lisäaikaa + 2 vuotta. Rekisteröinti on maksuton.
 • IP 55, eli pölyn ja roiskeveden kestävä.
 • Säilytyslämpötila 0 – 50 astetta. Ulos sijoitettaessa tulee siis tilata myös säänkestävä, lämmitettävä säilytyskaappi.
 • Käyttölämpötila 10 – 40 astetta.

Laitetoimitus sisältää

 • ZOLL AED + -defibrillaattori (=sydäniskuri) käyttövalmiina.
 • Käyttökielinä suomi, ruotsi ja englanti. Oletuksena toimitamme laitteen suomenkielisenä. Ilmoita tilauksen lisätiedoissa, mikäli toivot laitteen opastavan käyttäjää ruotsin tai englannin kielellä.
 • Paristot (10 kpl)
 • Aikuisen CPR-D Padz -elektrodit (1), säilyvyysaika viisi (5) vuotta
 • Pöytä / seinäteline TAI pehmeä suojalaukku. Valitse itse haluamasi vaihtoehto ja ilmoita se lisätietokenttään
 • Elvytyksen valmistelupakkaus (sisältö: puhalluselvytyssuoja, taitoksia/käsipyyhkeitä ihon kuivaamiseen, sakset vaatteiden leikkaamiseen, suojakäsineet, partahöylä ihokarvojen poistoon ja kosteuspyyhe.)
 • 30 min mittainen laitekoulutus Microsoft Teams -etäyhteydellä. Ajankohta sovitaan yhdessä asiakkaan kanssa laitteen toimittamisen yhteydessä.
 • Toimitusaika on normaalisti 5 – 10 arkipäivää tilauksesta
 • HUOM! Laitteen mukana toimitetaan vain aikuisen elektrodit. Jos laite sijoitetaan ympäristöön, jossa myös lapsen elvytystilanne on mahdollinen (esim. koulut, uimahallit ja muut liikuntapaikat) tilaa laitteen yhteyteen myös lasten Pedi Padz II -elektrodit.

ZOLL AED+ -defibrillaattori auttaa ja opastaa elvyttäjää myös paineluelvytyksen toteutuksessa

Elektrodeissa on sisäänrakennettu REAL CPR Help® -järjestelmä, joka mittaa ja rekisteröi elvytystä sekä antaa palautetta elvytyksen laadusta. Mikäli rintakehän painelusyvyys jää alle viiden cm:n, laitteen ääniohjaus kehottaa “paina kovemmin!”. Kun elvyttäjä löytää riittävän painelusyvyyden, defibrillaattori ilmoittaa “hyvin paineltu!”. Jos rintakehän ja sydämen painelussa on tauko ja se kestää yli 10 sekuntia, laite muistuttaa “jatka elvytystä!”.

Defibrillaation lisäksi ZOLL AED+ siis auttaa käyttäjää laadukkaan paineluelvytyksen toteutuksessa.

Defibrillaattoria on helppoa ja turvallista käyttää

Laitteen käyttäjän ei tarvitse tietää tai päättää, milloin sähköiskun antaminen on sydämelle tarpeellista. Kun laitteeseen kytkee virran päälle, se opastaa käyttäjäänsä äänikomennoin koko elvytystapahtuman ajan, alkutoimenpiteistä lähtien.

Selkeät kuvat opastavat kiinnittämään laitteen elektrodit oikeille paikoilleen elvytettävän paljaalle rintakehälle. Elektrodien liimaamisen jälkeen laite analysoi automaattisesti elvytetyn sydämen toiminnan tilaa.

Jos sydämessä on defibrillaatiota vaativa rytmihäiriö, laite latautuu automaattisesti ja kehottaa “iskua suositellaan, paina vilkkuvaa iskupainiketta!”. Mikäli sydämen rytmihäiriö ei ole hoidettavissa sähköiskulla, laite neuvoo “iskua ei suositella, jatka elvytystä”.

Millaisen sähköiskun defibrillaattori antaa?

ZOLL AED+ -defibrillaattoriin on esiohjelmoitu energiamäärät, jotka se automaattisesti toteuttaa elvytystapahtuman yhteydessä. Aikuisen elektrodien ollessa kytkettyinä energiamäärä on ensimmäisellä iskulla 120 J, toisella 150 J ja sitä seuraavilla 200 J. A

Alle 8 vuotiaille tai alle 25 kg painaville lapsille on suositeltavaa käyttää lasten Pedi Padz II -elektrodeja, jotka automaattisesti pienentävät energian määrän lapselle sopivaksi. ZOLL AED+ antaa lapsipotilaalle ensimmäisellä iskulla 50 J, toisella 70 J ja sitä seuraavilla 85 J.

Defibrillaattorin ylläpito ja siitä aiheutuvat kustannukset

ZOLL AED+ on helppo ja huoleton ylläpitää. Laite huolehtii itse toimintakunnostaan tekemällä säännöllisesti itsetestauksia. Vihreä merkki laitteen tilaosoittimessa kertoo, että edellinen itsetestaus on mennyt läpi hyväksytysti ja laite on toimintavalmiudessa. Punainen rasti puolestaan kertoo, että laite vaatii huoltoa.

Laittamalla virran päälle, laite ilmoittaa äänikomennoin esimerkiksi “vaihda paristot” tai “vaihda elektrodit”. Nämä molemmat tulevat ajankohtaisiksi noin viiden (5) vuoden välein, mikäli laite on ollut vain valmiustilassa ja sitä ei ole käytetty elvytystilanteessa. Laite siis pysyy toimintavalmiudessa yhteensä 10 vuotta ainoastaan yhdellä paristojen ja elektrodien vaihdolla!

Elektrodit ovat  kertakäyttöiset, joten ne pitää vaihtaa uusiin aina elvytystilanteen jälkeen. Defibrillaattorin hankinnan yhteydessä kannattaakin eri laitemallien hintoja vertaillessa ottaa huomioon sen elinkaarikustannukset, jotka ZOLL AED+:lla ovat edulliset.

ZOLL AED+ toimii paristoilla. Uusilla paristoilla, laitteen säilytys- ja käyttölämpötilan ollessa n. 20 astetta laite kykenee antamaan yhteensä n 300 sähköiskua. Kun paristojen vaihdon tarpeesta ilmoittava punainen rasti ilmestyy näytölle, virtaa on vielä jäljellä yhteensä n 100 sähköiskuun, joten käyttäjällä on hyvin aikaa tilata ja vaihtaa uudet paristot laitteeseen.

Arvostelut

Reviews

Tuotteella ei ole vielä arvosteluja.

Arvostele “Zoll AED+ defibrillaattori”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Rate Your Satisfaction*

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Tuotekoodi: 651311170 Osasto: Avainsanat: , ,

Haku

Ilmoittaudu mukaan