Laastariautomaatti, sininen muovilaastari (51030130)

Laastariautomaatti sinisillä Salvequick elintarvikelaastareilla, joissa on tehokas liima.

37,00  sis. alv 24%

Tarvitsetko laastaria, jonka liima pitää haastavissakin olosuhteissa? Valitse siis tämä Cederroth-klassikko, jossa on siniset elintarvikelaastarit.

Laastareiden sininen väri erottuu helposti ja se on helposti jäljitettävissä useimmilla elintarviketeollisuudessa käytössä olevilla metallinpaljastimilla. Laastareiden liima on tehokas ja siksi tämä laastari on suosittu muuallakin kuin elintarviketyössä, esim. konepajoilla.

Seinään kiinnitettävästä laastariautomaatista (REF 490750) saat laastarit käyttöösi puhtaasti ja helposti. Kun otat laastarin käyttöön, vedä sitä alas päin, näin vältät jäljelle jäävien laastareiden likaantuminen tai kastuminen. Laastari irtoaa niin, että sen toinen liimapinta vapautuu ja se on heti liimattavissa haavan suojaksi.

Salvequick laastariautomaatti eri laastarivaihtoehtoineen on helppokäyttöinen ratkaisu arjen pikku haavojen ensiapuun niin työpaikalle, kuin kotiinkin. Laastarikasetit ovat lukittuna automaatissa, mikä estää turhaa hävikkiä. Automaattia on helppo täydentää. Tyhjä laastarikasetti vaihdetaan uuteen erityisen, automaatin mukana toimitettavan avaimen avulla. Läpinäkyvä kansi suojaa laasterita lialta ja pölyltä.

Laastariautomaatin edut

Automaattia on helppo käyttää, jopa yhdellä kädellä. Laastarikasetti pysyy paikoillaan lukittuna automaatissa, joten turha hävikki vähenee. Automaattiin on saatavilla useita erilaisia laastarivaihtoehtoja erilaisiin työolosuhteisiin. Siniset elintarvikelaastarit pysyvät ihossa kiinni haastavissakin olosuhteissa, kun esimerkiksi käsiä pitää pestä usein. Automaattiin mahtuu kaksi laastarikasettia kerrallaan, joten samaan automaattin voi laittaa yhtäaikaa kahdenlaisia laastareita.

Laastariautomaatin mitat

Leveys 23 cm, korkeus 12 cm ja syvyys 5,5 cm.

Sisältö

2 x 35 kpl Salvequick sininen laastari (REF 6735CAP) Kaksi laastarikokoa: 72 x 19 mm ja 72 x 25 mm.

Arvostelut

Reviews

Tuotteella ei ole vielä arvosteluja.

Arvostele “Laastariautomaatti, sininen muovilaastari (51030130)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Rate Your Satisfaction*

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Haku

Ilmoittaudu mukaan