Safehip® AirX Discreet -lonkkasuojahousu naisille

Ohut ja huomaamaton lonkkasuoja, naisille suunniteltu malli

79,00  sis. alv 24%

Mukava ja miellyttävä lonkkamurtuman ennaltaehkäisykeino. voidaan käyttää alusvaatteena tai alusvaatteen päällä sekä päivällä, että yöllä.

Lonkkahousujen käyttömukavauutta lisää, että Safehip Discreet lonkkasuojahousut ovat saumattomat, joten ne eivät paina herkkääkään ihoa. Tästä lonkkahousumallistosta löytyvät mallit sekä miehille, että naisille.

Lonkkasuojien käyttöä voidaan suositella, mikäli kärsit osteoporoosista eli luuston haurastumisesta, sinulla on sattunut aiempia kaatumisia tai on lisääntynyt riski kaatumiseen.

Ominaisuudet & Sisältö

 • Varsinainen lonkkasuojaosa, eli suojakilvet, on ommeltu kiinni kankaaseen. Pysyvät hyvin oikeilla paikoillaan.
 • Housut ovat kevyttä ja ohutta materiaalia ja itse lonkkasuojatkaan eivät hiosta: 94% Polyamidi, 6% Elastaani, Suojakilpi: AirX™ -tekstiili
 • Väri on musta
 • Pesu 60°C, rumpukuivaus sallittu. Kestää kuivauksen rummussa yli 80 kertaa suojakilpien vaurioitumatta.

Koko:

Mittaa lantion ympärys leveimmältä kohdalta

 • S = 75 – 95 cm
 • M= 90 – 105 cm
 • L= 100 – 115 cm
 • XL= 110 – 130 cm
 • XXL= 125 – 150 cm
 • Jos mitta osuu kahden koon väliin, valitse koko reisien ympärysmitan mukaan. Jos reidet ovat kapeat, ota pienempi koko ja vastaavasti isompi koko, mikäli reidet ovat kookkaammat

Oikein hoikalla tai vähän rasvakerrosta lonkkien ja reisien ympärillä omaavalla, jos lonkkaluu työntyy esiin hevosenkenkäsuojuksen keskeltä, suosittelemme käyttämään paksummalla suojuksella varustettua housumallia, esim. Safehip AirX.

Mikään suoja ei voi 100%:n varmuudella estää kaatumisesta aiheutuvia loukkaantumisia ja lonkkamurtumia. On tärkeää, että tarkistan suojauksen oikean paikan joka kerta pukemisen yhteydessä ja mahdollisen kaatumisen jälkeen. Tuotetta ei saa käyttää, mikäli se on vaurioitunut Pysyvät painaumat ja repeämät suojakilvissä ovat merkki vauriosta.

Safehip -lonkkasuojia on tutkittu laajalti. On todettu mm. että Safehip ® -lonkkasuojat vähensivät vanhainkodeissa ja kotona asuvien henkilöiden lonkkamurtumia vähintään 75%. Lisäksi lonkkasuojien tuoman turvallisuuden tunteen myötä päivittäinen liikkuminen ja ulkoilu lisääntyivät, eli tämän myötä parantui luonnollisesti myös yleinen aktiviteettitaso.

Käyttöohje

 1. Pue istualtaan, mikäli mahdollista
 2. Varmista vyötärönauhan sisäpuolella olevan FRONT -tekstin olevan etupuolella
 3. Vedä suoja ylös polviesi yläpuolelle
 4. Nouse ylös ja vedä suoja täysin ylös siten, että se on miellyttävästi paikallaan.
 5. Varmista molempien suojusten olevan keskitetty oikein kriittisen alueen, eli lonkkaluun päälle. Lonkkasuojus muodostaa suojaavan renkaan kaatuessa altistuvan alueen ympärille

Arvostelut

Reviews

Tuotteella ei ole vielä arvosteluja.

Arvostele “Safehip® AirX Discreet -lonkkasuojahousu naisille”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Rate Your Satisfaction*

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Tuotekoodi: 94350S Osasto: Avainsanat: , ,

Haku

Ilmoittaudu mukaan