Laastariautomaatti (490700)

Laastariautomaatti, josta laastarit on helppo ottaa käyttöön vaikka yhdellä kädellä.

24,50  sis. alv 24%

Tämä tuote on oikea Cederroth-klassikko! Seinään kiinnitettävästä laastariautomaatista (REF 490700) saat laastarit käyttöösi puhtaasti ja helposti. Laastarit vedetään alaspäin, näin vältetään jäljelle jäävien laastareiden likaantuminen tai kastuminen. Laastari irtoaa niin, että sen toinen liimapinta vapautuu ja se on heti liimattavissa haavan suojaksi.

Salvequick laastariautomaatti eri laastarivaihtoehtoineen on helppokäyttöinen ratkaisu arjen pikku haavojen ensiapuun niin työpaikalle kuin kotiinkin. Laastarikasetit ovat lukittuna automaatissa, mikä estää turhaa hävikkiä yleisissä tiloissa. Automaattia on helppo täydentää. Tyhjä laastarikasetti vaihdetaan uuteen erityisen, automaatin mukana toimitettavan avaimen avulla. Läpinäkyvä kansi suojaa laasterita lialta ja pölyltä.

Laastriautomaatin edut

Automaattia on helppo käyttää, jopa yhdellä kädellä. Laastarikasetti pysyy paikoillaan lukittuna automaatissa, joten turha hävikki vähenee. Automaattiin on saatavilla useita erilaisia laastarivaihtoehtoja erilaisiin työolosuhteisiin. Automaatissa on tilaa kahdelle laastarikasetille, joten siihen mahtuu haluttaessa kaksi erilaista laastarimallia kerrallaan.

Laastariautomaatin mitat

Leveys 23 cm, korkeus 12 cm ja syvyys 5,5 cm.

Sisältö

40 kpl kangaslaastari (REF 6444) ja 45 kpl muovilaastari (REF 6036). Molemmat laastarikasetit sisältävät laastareita kahdessa koossa: 72 x 19 mm ja 72 x 25 mm.

Arvostelut

Reviews

Tuotteella ei ole vielä arvosteluja.

Arvostele “Laastariautomaatti (490700)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Rate Your Satisfaction*

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Tuotekoodi: 35490700 Osastot: , Avainsanat: , ,

Haku

Ilmoittaudu mukaan