Hätäensiapu 4 h, kertauskurssi

Hätäensiapu 4 h -koulutuksen kohderyhmä

Hätäensiapu 4 h soveltuu parhaiten hätäensiaputaitojen kertaamiseen ja ylläpitämiseen, kun edellisestä ensiapukurssista on kulunut aikaa enintään kolme (3) vuotta.

Hätäensiapu 4 h -kurssin sisältö

Hätäensiapu, eli hengen pelastavat ensiaputoimet

  • Toiminta hätätilanteessa
  • Aikuisen elvytys ja defibrillaattorin eli sydäniskurin käyttö
  • Tajuttoman henkilön auttaminen
  • Tukehtuminen, vierasesineen poisto hengitysteistä
  • Runsaan verenvuodon tyrehdytys
  • Sokki, vakava verenkierron häiriötilanne

Ammattikuljettajan hätäensiaputaidot -kurssin voimassaolo

Tästä koulutuksesta saa HÄTÄENSIAPU 4 H -todistuksen ja se on voimassa 3 vuotta.

Huomioithan, jos ensiaputaitojen lisäksi osallistujat haluavat päivittää SPR:n EA1® tai EA2® -todistuskortin, pitää ryhmälle tilata SPR HÄTÄENSIAPU 4 TAI 8 H -koulutus. Tällöin ilmoitamme kurssin sekä osallistujat Punaisen Ristin koulutusportaaliin ja lisäämme kurssihintaan SPR:n rekisteröinti- ja todistuskulut.

Kurssin toteutus

Kurssilla kerrataan lyhyesti hätäensiavun teoriatiedot keskustelevana luentona. Painotus on kuitenkin käden taitojen mieleen palauttamisessa, eli koulutuksessa tehdään runsaasti käytännön ensiapuharjoituksia ammattitaitoisen ensiapukouluttajan ohjauksessa.

 

Kouluttajana toimii terveydenhuollon ammattihenkilö (sairaanhoitaja, ensihoitaja tai terveydenhoitaja), jolla on ensiapukouluttajan pätevyys. Koulutamme suomen, ruotsin ja englannin kielillä.

 

Suositeltava ryhmäkoko on enintään 15 henkilöä / 1 kouluttaja, jotta toiminnallinen koulutus voidaan toteuttaa laadukkaasti. Oppitunnin pituus on 45 min.

 

Järjestämme tilauskurssit pääsääntöisesti asiakkaan osoittamissa tiloissa. Tilan tulee olla ensiapukoulutukseen soveltuva, eli istumapaikkojen lisäksi ryhmä tarvitsee riittävästi puhdasta ja vapaata lattiatilaa ensiapuharjoitusten tekemistä varten. Autamme tarvittaessa sopivan tilan etsimisessä.

 

Jos kiinnostuit tästä koulutuksesta, ota yhteyttä, kysy lisää ja pyydä tarjous!

Muut ensiapukurssimme

Jos olet kiinnostunut laajemmasta ensiapukoulutuksesta, tutustu muihin kurssivaihtoehtoihimme:

 

Jos tarvitset ensiapukoulutuksen, josta osallistujat saavat SPR:n todistuskortin, valittavanasi ovat seuraavat vaihtoehdot:

Ensiapuvälineet työpaikalle ja vapaa-aikaan

AUTSHOP -verkkokaupasta löydät laadukkaat ensiapuvälineet sekä työpaikalle että vapaa-aikaan.

 

Esimerkiksi