Jokilevo Jyrää ja AUTS -pakohuone

25. huhtikuuta järjestetään jo perinteeksi muodostunut Jokilevo Jyrää -tapahtuma Huittisissa. Me olemme mukana ja kutsumme sinutkin!

Ratkaise pakohuoneen arvoitus ja voita ensiapukurssi!

Hääkellot soivat kutsuvasti Karsatinmäellä. Morsian jo odottelee jännittyneenä kirkossa, mutta sulhanen puuttuu. Koskuankatu 6:ssa on Elviksen mummola ja siellä on tehty viimeinen havainto sulhosta juhlapuvussaan. Joukkueesi tehtävä on ratkaista pakohuoneen arvoitus. Löydättekö sulhasen? Ehtiikö Elvis kirkolle ennen, kuin morsian luopuu toivosta. Aikaa on rajallisesti. Arvoituksen ratkaisemisessa ensiaputaidot ja hyvät hoksottimet ovat tarpeen…

Kerää 3 hengen joukkue ja ilmoittautukaa mukaan. Tehtävänne on ratkaista pakohuoneen arvoitus. Joukkue, joka onnistuu ratkaisemaan tehtävän ja kerää eniten pisteitä, voittaa. Palkintona on 4 h räätälöity ensiapukoulutus joukkueen valitsemalle kohderyhmälle, esimerkiksi omalle työpaikalle, paikalliselle yhdistykselle tai vaikkapa lasten harrasteryhmän ohjaajille. Palkinnon arvo on noin 700 €. (*)

Haastakaa mukaan toinenkin joukkue kisaamaan hyvän asian puolesta. Kisaan mahtuu mukaan yhteensä 12 joukkuetta ja paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Kannattaa siis toimia nopeasti! Kerro ilmoittautumisessasi seuraavat tiedot: 1) Joukkueen nimi 2) Osallistujien nimet 3) Ryhmä / kohde, jolle lahjoitatte ensiapukurssin, mikäli voittatte kisan 4) Sähköpostiosoite, jonne toimitetaan tarkemmat kisaohjeet.

Ilmoittautumiset ja lisätietoja: Hanna Immonen, hanna.immonen@auts.fi, p. 040 728 3872

(*) Ensiapukoulutuksessa ryhmän koko voi olla enintään 15 henkilöä. Koulutus järjestetään ryhmän osoittamissa tiloissa, enintään 50 km Huittisten keskustasta. Tilan tulee soveltua ensiapukoulutuksen järjestämiseen, eli osallistujilla tulee olla puhdasta ja vapaata lattiatilaa käytettävissään ensiapuharjoitusten tekemiseksi. Autamme tarvittaessa sopivan tilan etsimisessä. Palkintokurssi on lunastettava ennen 31.12.2020.

Päivitämme tälle sivulle jatkossa, mitä muuta löydät meiltä tapahtumapäivänä!

EDIT 13.3.2020: Jokilevo Jyrää -tapahtuma on valitettavasti peruttu tämän kevään osalta koronavirustilanteen vuoksi. Näillä näkymin tapahtuma tullaan mahdollisesti järjestämään keväällä 2021. Joukkueet, jotka jo ehtivät ilmoittautua mukaan kisaamme ovat saaneet tiedon peruuntumisesta. Ensi keväänä uusi yritys!

Haku

Ilmoittaudu mukaan